Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cuina Catalana per fer a casa!

Roca (Can Roca), Joan / Josep / Jordi / Ruscalleda, Carme / Balam, Raül / Pellicer, Xavier / Hernández, Quim / Pérez, Paco / Freixa, Ramón / Abellán, Carles / Bosch, Joan / Jubany, Nandu / Parellada, Ada / Puigdevall, Fina / Planagumà, Pere / Subirós, Jaume
65,00€
Consulte disponibilidad

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: J...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig. Cadascun d´aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressarà en quatre menús, un per cada temporada –primavera estiu, tardor i hivern– de tres plats cadascun –entrant, plat principal i postres–.