Cesta de la compra

Cuina Catalana per fer a casa!
-5% dto.    65,00€
61,75€
Ahorra 3,25€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culin&...

Leer más...
  • Editorial INFIMA EDIT
  • ISBN13 9788494153501
  • ISBN10 8494153501
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 400
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

Cuina Catalana per fer a casa!

Autor Joan Roca (Can Roca) / Josep / Jordi / Carme Ruscalleda / Raül Balam Ruscalleda / Xavier Pellicer / Quim Hernández / Paco Pérez / Ramón Freixa / Carles Abellán / Joan Bosch / Nandu Jubany / Ada Parellada / Fina Puigdevall / Pere Planagumà / Jaume Subirós / Carles Gaig / Oriol Rovira

Editorial INFIMA EDIT

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culin&...

-5% dto.    65,00€
61,75€
Ahorra 3,25€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig. Cadascun d´aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressarà en quatre menús, un per cada temporada –primavera estiu, tardor i hivern– de tres plats cadascun –entrant, plat principal i postres–.

Materias

Recetarios