Cesta de la compra

Els secrets de la motivació

Autor José Antonio Marina

Editorial COLUMNA

Els secrets de la motivació
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466418096
  • ISBN10 8466418091
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Colección NO FICCIÓ COLUMNA #
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Els secrets de la motivació

Autor José Antonio Marina

Editorial COLUMNA

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

“Sens dubte, molts de vosaltres esteu patint algun tipus d’angoixa educativa i, per això, esperem que aquests llibres funcionin com a manuals d’autoajuda, que us permetin sentir-vos millor ampliant la vostra capacitat per afrontar les dificultats”. 

La motivació desperta un interès universal. Els pares volen motivar els seus fills, els docents, els seus alumnes; els caps, els seus subordinats; les empreses, els seus clients; els polítics, els seus votants... També ens volem motivar nosaltres mateixos, com quan ens sentim avorrits, cansats, sense esperança, i voldríem llançar un crit d’ajuda: ¡Si us plau, que algú em motivi! Fins i tot el propòsit d’aquest breu text és motivar-lo a llegir el llibre que té entre les mans. Com aconseguir-ho? Aquí es troba la qüestió fonamental.

En aquest llibre no pretenem convertir ningú en psicòleg expert en comportament, sinó en practicants de la motivació, en persones capaces de detectar les manipulacions emocionals, i també expertes en animar i estimular els altres i, per descomptat, a elles mateixes. No tenim cap dubte que és la nostra competència més desitjable.

Som-hi...Si hem aconseguit motivar-lo amb aquest text, endavant!

José Antonio Marina
Toledo, 1939
 

José Antonio Marina ha dedicat els seus anys d'investigació a l'elaboració d'una teoria de la intel·ligència que comença a la neurologia i acaba a l'ètica. I és que la funció principal de la intel·ligència és aconseguir la felicitat i la dignitat. Dins d'aquest projecte ha dedicat llibres a la creació, els sentiments, la voluntat, el llenguatge, l'ètica, la religió i la política. Ha estat guardonat amb diversos premis: Anagrama d'assaig, Premi Juan de Borbón, Premi Elle, Premi Giner de los Ríos de la Innovació Educativa i Premi Nacional d'assaig.Amb la Biblioteca UP inicia el que ell mateix considera el seu «projecte vital», una col·lecció de llibres sobre educació i aprenentatge, sobre l'activitat fundacional de l'espècie humana.

Más libros de José Antonio Marina