Cesta de la compra

El renaixement de la tonyina roja

Autor Salvador Garcia-Arbós / Francesc Guillamet

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

El renaixement de la tonyina roja
-5% dto.    24,50€
23,28€
Ahorra 1,23€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.
  • ISBN13 9788415888390
  • ISBN10 8415888392
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 172
  • Colección GENERAL #
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Castellano
  • Encuadernación Cartone

El renaixement de la tonyina roja

Autor Salvador Garcia-Arbós / Francesc Guillamet

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

-5% dto.    24,50€
23,28€
Ahorra 1,23€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

En els mars i oceans d'arreu del món, s'hi pesquen una desena d'espècies de peix que passen per tonyina. Una, només una, és tonyina-tonyina: Thunnus-Thynnus. Només aquesta és la saborosa tonyina roja. 
La tonyina roja, joia gastronòmica de primer nivell, venerada al Japó i molt ben documentada a la Mediterrània des de la Grècia Clàssica, ha estat present en l'alimentació mediterrània des de temps immemorials: fresca o en conserva, seca com un pernil, en salmorra, en oli o en escabetx, guisada a la brasa o crua ... 
Aquest llibre ens explica la seva història i la dels seus pescadors i comerciants, la seva cuina de sempre i també la d'avantguarda, de la mà de grans cuiners com Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Paco Roncero ...