Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Rory's Story Cubes Classic

Rory's Story Cubes Classic
Rory's Story Cubes Classic

Rory's Story Cubes Classic

9,99€
Disponible

Descripció del producteSi és veritat que al pot petit és on hi ha la bona confitura, aquest joc hauria de ser un dels millors. Cap al palmell de la mà i les seves possibilitats són tan grans com la vostra imaginació.Els Story Cubes són un joc no competitiu ideal per des...
[Leer mas...]

Editorial
Tipo

Descripció del producte

Si és veritat que al pot petit és on hi ha la bona confitura, aquest joc hauria de ser un dels millors. Cap al palmell de la mà i les seves possibilitats són tan grans com la vostra imaginació.

Els Story Cubes són un joc no competitiu ideal per desenvolupar la imaginació, el llenguatge (en qualsevol idioma), el raonament, la creativitat… i a més, és d’una extrema simplicitat.

El contingut

9 daus amb un dibuix a cada cara.

L’objectiu

Heu dre crear històries a partir del resultat dels daus.

Com es juga?

Llenceu els 9 daus.
Opció 1: Agafeu un dau i comenceu a explicar una història que incloqui aquest persinatge o objecte, aneu intriduint els altres daus en l’ordre que volgueu.
Opció 2: Escolliu tres per fer una introducció, tres per al nus i tres per el desenllaç.
Opció 3: Escolliu un dau i comenceu una història en un moment donat (1 minut) passeu-li el torn a un altre jugador, aquest haurà de prendre un dau i continuar-la… seguiu així fins al final.
- Opció 4: Amb nens, dels 9 daus que llencin que hagin d’escollir 6. Amb nens és important dir-lis que no se centrin a dir els nom de tots els objectes que surten als daus sinò que es tracta de fer una història, un conte, que comencin amb “Hi havia una vegada…”

Que la imaginació us acompanyi!!!

El comentari

El joc és molt interessant, té una gran importància el component personal, és a dir, que les seves possibilitats depenen de les persones amb les quals es jugui.
Van sortint noves formes de jugar, Rory esmenta una en la qual s’utilitzen els daus per crear superherois i els seus corresponents superenemics, amb noms i poders suggerits pels daus o una altra en la qual la història s’ha de muntar entre diversos jugadors.
Graveu la vostra història, escriviu-la, feu-ne un còmic, un guió per a Hollywood o el proper éxit de Sant Jordi.

Originally developed as a creative problem solving tool, Rory’s Story Cubes uses story metaphor to draw out insights. It works because the brain thinks in pictures and will make lateral connections between the images and the question you are working on.

Roll all 9 Cubes. Begin with ‘Once Upon a Time’ and tell a story that links together all 9 face-up images. Start with the first symbol to grab your attention. There is no wrong answer, the goal is to let the images spark your imagination.

The non-competitive nature of the game has made it popular with all ages and great for playing between generations. Also popular with Trainers, Therapists, Life Coaches, Teachers, Illustrators, Drama Students and more.

Rory’s Story Cubes® now has its own website at: www.storycubes.com. Here you can learn more about the growing product range, including the expansion sets, the iPhone app and the MAX version! You can also upload your stories told and find out how others are playing.