Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

D'un juny dur

Obiols, Victor
D'un juny dur
D'un juny dur

D'un juny dur

Obiols, Victor
12,00€
Disponible

Víctor Obiols (Barcelona, 1960), és llicenciat en Filologia Clàssica per la UB, doctor en Literatura Comparada per la University of Southampton i musicoterapeuta. És conegut en el món musical com a Víctor Bocanegra (Bloc de lírica dura – Homenatge a Pepe Sales, 2005; Fon...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónVíctor Obiols (Barcelona, 1960), és llicenciat en Filologia Clàssica per la UB, doctor en Literatura Comparada per la University of Southampton i musicoterapeuta. És conegut en el món musical com a Víctor Bocanegra (Bloc de lírica dura – Homenatge a Pepe Sales, 2005; Fonografies, 2008; Villon [Les Balades], 2011; Cançons de l’Akídelara, 2013).

Ha publicat els llibres de poesia Opus zero (1974), Carrer d’hivern (1983, Premi Miquel de Palol), Versos i contracants (1997, Premi Màrius Torres) i El croc de l’esfera (1999); les proses de Nòtules de misericòrdia per les criatures del goig (2009), i ha traduït autors com Oscar Wilde, Walter de la Mare, Walt Whitman, William Shakespeare, Stéphane Mallarmé i Wallace Stevens, a part de col·laborar en uns quants mitjans escrits i dirigir el Festival internacional de Poesia de Barcelona (2004-2009).

D’un juny dur és un desafiament a la lírica des de la duresa del llenguatge rigorós en la musicalitat i tens en l’equilibri entre coherència mètrica i informalisme, que desafia el lector a traspassar els misteris d’Eleusis que sovint no es desvetllen pel fong del sègol banyut sinó per aquesta màgia del llenguatge que transforma en flux verbal el fluir de la consciència. Un llibre ple de trampes que són sorpreses.