Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Agenda #Natura 2015

Estévez Casabosch, Marc
Agenda #Natura 2015
Agenda #Natura 2015

Agenda #Natura 2015

Estévez Casabosch, Marc
19,90€
Consulte disponibilidad

Estévez Casabosch, MarcMarc Estévez: nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa anys va decidir establir-se a pagès, on gaudeix del dia a dia amb serenitat i bons aliments, al peu de les muntanyes prepirinenques. Un entorn privilegiat que s'ha acabat convertint en el seu principal laboratori d'assajos...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Estévez Casabosch, Marc
Marc Estévez: nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa anys va decidir establir-se a pagès, on gaudeix del dia a dia amb serenitat i bons aliments, al peu de les muntanyes prepirinenques. Un entorn privilegiat que s'ha acabat convertint en el seu principal laboratori d'assajos, des d'on pot extreure reflexions profundes i saviesa pràctica i, alhora, cultivar i desenvolupar les infinites experiències que proporcionen el contacte directe amb la terra i els altres elements de l'entorn. La seva trajectòria personal i professional sempre ha girat al voltant de la natura. Reconegut expert en boscos i bolets, els seus llibres divulgatius són èxits de vendes any rere any. És autor de Bolets en temps de crisi, El secret dels rovellons, Setas al descubierto, Les millors rutes per trobar bolets, dels dos volums d'El secret més ben guardat i Deliciosa natura, entre d'altres. Autor també de l'obra Un hort per ser feliç, èxit editorial que va sumant reedicions, i que esdevé tota una declaració d'intencions i una crida a la revolució a través dels petits gestos individuals. Actualment, a més d'escriure i sembrar nous projectes apassionadament, comparteix aventures i coneixements a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos plataformes de comunicació. La seva filosofia existencial avisa: "Facis el que facis, fes-ho emocionant, divertit, col·laboratiu i constructiu. En altres paraules, fes-ho comestible!".
Les pàgines que escriuràs a #Natura2015 seran els teus somnis, les aventures viscudes o les que encara has de viure. Rutes inèdites per trobar els millors bolets i altres fruits silvestres, receptes delicioses i molt més, perquè la bona vida i els bons aliments t'acompanyin cada dia.