Cuina amb denominació d'origen
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
Nogué, PepEn Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diverso...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490342794
- ISBN10 8490342792
- Tipo LIBRO
- Páginas 232
- Colección El Cullerot #
- Año de Edición 2014
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosCuina amb denominació d'origen
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Nogué, PepEn Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diverso...
España peninsular
Detalles del libro
Nogué, Pep
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.