Les millors coques catalanes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en te...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490342213
- ISBN10 8490342210
- Tipo LIBRO
- Páginas 192
- Colección El Cullerot #63
- Año de Edición 2015
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosLes millors coques catalanes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en te...
España peninsular
Detalles del libro
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.