Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia

Soriano del Castillo, José Miguel
El gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia

El gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia

El gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia

Soriano del Castillo, José Miguel
28,00€
Consulte disponibilidad

La xufa és un tresor històric, gastronòmic i cultural, conegut des del temps dels egipcis, i afermat i introduït a Espanya pels àrabs. La Universitat de València en el seu afany divulgatiu, promou aquesta obra que naix amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimen...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La xufa és un tresor històric, gastronòmic i cultural, conegut des del temps dels egipcis, i afermat i introduït a Espanya pels àrabs. La Universitat de València en el seu afany divulgatiu, promou aquesta obra que naix amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat Valenciana i el Consell Regulador de la D.O. Xufa de València, i que és la primera que recull informació científica, històrica i gastronòmica actualitzada sobre la xufa i l'orxata. Un excel·lent manual de consulta en el qual s'analitza, amb amplitud i detall, la història del cultiu de la xufa, l'elaboració de l'orxata, la descripció de les seues reconegudes qualitats nutricionals i saludables, i una mostra de la gastronomia més innovadora que té en la xufa un ingredient bàsic per a les seues noves receptes i sabors.