Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Educa'm bé: 100 respostes

Domènech, Montse
Educa'm bé: 100 respostes

Educa'm bé: 100 respostes

Educa'm bé: 100 respostes

Domènech, Montse
16,90€
Consulte disponibilidad

Montse Domènech és llicenciada en Pedagogia i Psicologia Infantil per la Universitat de Barcelona.Des del 1989 dirigeix el projecte Aura d'integració sociolaboral de persones amb discapacitat en llocs de treball.Actualment duu a terme la seva labor professional a Punt Psicologia, juntament amb un equip multidisciplinari de psic...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo

Montse Domènech és llicenciada en Pedagogia i Psicologia Infantil per la Universitat de Barcelona.

Des del 1989 dirigeix el projecte Aura d'integració sociolaboral de persones amb discapacitat en llocs de treball.

Actualment duu a terme la seva labor professional a Punt Psicologia, juntament amb un equip multidisciplinari de psicòlegs, pedagogs, psiquiatres i logopedes. La seva feina se centra, principalment, en l'atenció psicopedagògica de nens i adolescents amb trastorns escolars, de conducta -com manca d'hàbits i conductes de risc- i emocionals. A la seva consulta també ofereix atenció psicològica a adults.

Col·labora amb el doctor Eduard Estivill en el tractament dels trastorns del son, i també en el diagnòstic i la reeducació d'altres hàbits. Al llarg de la seva trajectòria professional ha demostrat que, amb un diagnòstic correcte i un tractament sistemàtic, els trastorns derivats d'hàbits incorrectes es poden solucionar, cosa que genera una gran satisfacció en els pares i en els mateixos nens.

És coautora, juntament amb el doctor Eduard Estivill, de llibres dirigits a pares, mares i nens, per ajudar els menuts en el seu procés educatiu. Entre els quals destaquen Vamos a la cama, A menjar! i la sèrie de contes per a nens del personatge de la Lila.