Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Ser feliç a Alaska: Ments fortes contra vent i marea

Santandreu, Rafael
Ser feliç a Alaska: Ments fortes contra vent i marea
Ser feliç a Alaska: Ments fortes contra vent i marea

Ser feliç a Alaska: Ments fortes contra vent i marea

Santandreu, Rafael
16,90€
Disponible

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors. «Benvolgut lector: t'espero en el camí de la plenitud raciona...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación
El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors.

«Benvolgut lector: t'espero en el camí de la plenitud racional. Tant se val el que triguis a recorre'l; el que compta és avançar a un ritme constant. No t'aturis. Aniràs fent múscul mental i la vida se t'obrirà a poc a poc davant teu com un cirerer florit. Vés polint la ment. Sintonitza amb l'harmonia una vegada i una altra. Escriu poemes a cada pas. Procura no barallar-te ni indignar-te mai. Que la incomoditat sigui terreny fèrtil per a tu. El planeta t'agrairà la nova actitud vital i et recompensarà amb els seus múltiples tresors».

Les «neures» que ens amarguen la vida com ara l'ansietat, la depressió, l'estrès o la timidesa, així com les preocupacions i les pors són, senzillament, el resultat d'una mentalització errònia que podem revertir de manera permanent. Ser feliç a Alaska ens mostra com fer-ho possible amb el mètode de l'escola terapèutica més eficaç del món: la moderna psicologia cognitiva.

Ser feliç a Alaska descriu tres passos per reprogramar la nostra ment i convertir-nos en persones sanes i fortes des d'un punt de vista emocional, fins i tot quan les circumstàncies són molt adverses.

1) Orientar-se cap a l'interior.
2) Aprendre a caminar lleugers.
3) Apreciar les coses que ens envolten.

Pocs autors són capaços d'arribar a centenars de milers de lectors com ho ha fet Rafael Santandreu, gràcies al seu talent per oferir eines potents que produeixen canvis radicals i permanents.