Cesta de la compra

Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes

Autor Leopoldo Pomés

Editorial TUSQUETS EDITORES

Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i...

Leer más...
  • Editorial TUSQUETS EDITORES
  • ISBN13 9788490662526
  • ISBN10 8490662525
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Colección TUSQUETS #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes

Autor Leopoldo Pomés

Editorial TUSQUETS EDITORES

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i...

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses. «En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba).

Materias

Recetarios

Más libros de Leopoldo Pomés