La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
España peninsular
Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pr...
Leer más...- Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
- ISBN13 9788447539741
- ISBN10 8447539741
- Tipo LIBRO
- Páginas 268
- Colección Catàlisi #
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
QuímicaLa química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pr...
España peninsular
Detalles del libro
Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.