Cesta de la compra

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

La pastisseria i la cuina de la garrofa
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis
España peninsular

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la seua tradici&oac...

Leer más...
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788416505593
  • ISBN10 8416505594
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 72
  • Colección La teca #5
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la seua tradici&oac...

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, ambcol·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Un treball d?autèntica excel·lència que despertarà lacuriositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina. El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporcionala Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. Tambés?hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o elcompromès pa ecològic de gingebre i garrofa. La introducció del llibre l?ha feta el prestigiós periodista, gastrònom iprofessor d?enogastronomia de l?Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega

Materias

Recetarios

Más libros de Cristina Sáez, Fundación Alícia