Cesta de la compra

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars

Autor Judit Pujadó

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en tem...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504129
  • ISBN10 8494504126
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 286
  • Colección QuèViures #
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Materias

Recetarios

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars

Autor Judit Pujadó

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en tem...

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D?altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se?n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l?escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d?una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.

Materias

Recetarios