Cuina sana amb el mètode del plat. Receptes creades per la Fundació Alícia
Editorial EDITORIAL AMAT
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDITORIAL AMAT
- ISBN13 9788497358866
- ISBN10 8497358864
- Tipo LIBRO
- Páginas 112
- Colección COCINA PRÁCTICA Y SANA #
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Nutrición-alimentaciónCuina sana amb el mètode del plat. Receptes creades per la Fundació Alícia
Editorial EDITORIAL AMAT
-5% dto. 11,95€
11,35€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
?Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada?. El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d?una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los. ¡Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!
Materias
Nutrición-alimentaciónMás libros de Cristina Sáez, Fundación Alícia
17,05€
17,95€
Disponible online
La ciencia de la microbiota. Cómo alimentar a tus bacterias intestinales y cuidar tu salud cocinando
17,05€
17,95€
Disponible online
11,35€
11,95€
Consulte disponibilidad
27,55€
29,00€
Consulte disponibilidad
13,77€
14,50€
Consulte disponibilidad
11,40€
12,00€
Disponible online