Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
16,00€
Consulte disponibilidad

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. L...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?anàlisi i estudi. Qui més qui menys coneix un cuiner, n'ha llegit algun article o l?ha vist als mitjans. Però com s'ha arribat a aquest reconeixement? Què ho fa que la gastronomia catalana hagi assolit nivells tan alts? Cuina de relacions ofereix al lector una visió d'aquest fenomen des d'una perspectiva diferent. S'hi expliquen dos dels factors fonamentals de l?èxit de la cuina catalana: les relacions entre els cuiners i la seva formació. L?anhel d?aprendre i millorar, en un clima de col·laboració i de respecte mutu, són els ingredients que garanteixen els bons resultats d?un sector pioner, reconegut i fort.