Cuina i Cuiners a la Corona d'Aragó. Volum I: Èpoques pretèrites
Editorial NOVA CASA EDITORIAL
España peninsular
Poques vegades ens adonem, quan ens asseiem a taula, que darrere les elaboracions presents en ella hi ha mil històries. Tant les dels productes que consumim com les de les persones que els preparen de forma convenient. En aquest llibre hem volgut do...
Leer más...- Editorial NOVA CASA EDITORIAL
- ISBN13 9788416281114
- ISBN10 8416281114
- Tipo LIBRO
- Páginas 272
- Año de Edición 2015
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
- Audiencia Profesional / académico
Cuina i Cuiners a la Corona d'Aragó. Volum I: Èpoques pretèrites
Editorial NOVA CASA EDITORIAL
Poques vegades ens adonem, quan ens asseiem a taula, que darrere les elaboracions presents en ella hi ha mil històries. Tant les dels productes que consumim com les de les persones que els preparen de forma convenient. En aquest llibre hem volgut do...
España peninsular
Detalles del libro
Poques vegades ens adonem, quan ens asseiem a taula, que darrere les elaboracions presents en ella hi ha mil històries. Tant les dels productes que consumim com les de les persones que els preparen de forma convenient. En aquest llibre hem volgut donar una importància més gran a les segones.
A través de la documentació més exhaustiva que s ha pogut aconseguir, s ha intentat d esbossar la trajectòria d aquells que han servit la societat tot manipulant els aliments que tenien al seu abast. I això inclou des dels camperols més humils, passant pels servidors de l Església i de les classes benestants, fins als moderns caps de cuina que han assolit un lloc de privilegi en els cercles mediàtics contemporanis.