Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Els al·lucinants contes d?un ruc

Company, Armand / Company-tarasova, Sasha
Els al·lucinants contes d?un ruc
Els al·lucinants contes d?un ruc

Els al·lucinants contes d?un ruc

Company, Armand / Company-tarasova, Sasha
12,00€
Consulte disponibilidad

Els al·lucinants contes d’un ruc de Armand Company i Sasha Company-Tarasova   Els Al·lucinants contes d’un ruc, es tracta d’una narració de contes de temàtica diversa per als més petits i també per als més grandets, amb les aventures i des...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas

Els al·lucinants contes d’un ruc de Armand Company i Sasha Company-Tarasova

 

Els Al·lucinants contes d’un ruc, es tracta d’una narració de contes de temàtica diversa per als més petits i també per als més grandets, amb les aventures i desventures d’un ruc del Principat pels territoris de les Illes, el País Valencià, la Catalunya Nord i l’Alguer.
El ruc Robí amb les seues accions, pensaments i comentaris ocurrents, divertits i, a vegades, d’allò més desgavellats, aconseguiran de ben segur fer passar als joves i als no tan joves, una estona entretinguda i educadora. A més, de fer conèixer i estimar totes les variants de la nostra llengua.


ARMAND COMPANY ___ Va nàixer l’abril del 1971, a Catarroja. Durant la seua vida ha fet treballs variats en diferents llocs laborals. Això no li ha restat temps per haver publicat 4 novel·les: Viatge a Winona (1999), El Diari de guerra d’Olga Ros. Premi Ciutat de Torrent. (2002), Escrit en la foscor (2003) i Heysel. Premi Llança de Sant Jordi (2015).

SASHA COMPANY-TARASOVA ___ Va nàixer el novembre del 2008, a Sant Petersburg, Rússia. I des que tenia 1 any viu a Catarroja. És una nena molt especial, plena de fantàsia i d’imaginació, eixerida, però de vegades vergonyosa. Fa 3r de Primària al Bertomeu Llorens de Catarroja. Parla 4 llengües. I quan siga gran li agradaría ser entrenadora de dofins d’algun parc aquàtic.