Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Pa. Fet a casa i amb el sabor de sempre

Barriga, Xavier
Pa. Fet a casa i amb el sabor de sempre

Pa. Fet a casa i amb el sabor de sempre

Pa. Fet a casa i amb el sabor de sempre

Barriga, Xavier
19,90€
Consulte disponibilidad

Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

Tot explicat amb un llenguatge clar, il·lustrat amb esclaridores imatges pas a pas, i amb solucions practiques i efectives als principals problemes que poden sorgir en qualsevol de les fases d'elaboració del pa. A més, el llibre dedica un capítol especial als celíacs i a altres intoleràncies.