Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Perduts sense wifi (Juràssic Total 1)

Cano, Sara / Gascó, Francesc
Perduts sense wifi (Juràssic Total 1)

Perduts sense wifi (Juràssic Total 1)

Perduts sense wifi (Juràssic Total 1)

Cano, Sara / Gascó, Francesc
13,95€
Consulte disponibilidad

Vine a formar part de «Juràssic Total» i prepara't per viure mil aventures a l'era dels dinosaures.Els protagonistes d'aquesta nova sèrie de ciència ficció i aventures son tres nois i dues noies que han trobat un portal en el temps que els permet viatjar a un lloc on no es van extingir els dinosaures. Junts hauran de fe...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Vine a formar part de «Juràssic Total» i prepara't per viure mil aventures a l'era dels dinosaures.

Els protagonistes d'aquesta nova sèrie de ciència ficció i aventures son tres nois i dues noies que han trobat un portal en el temps que els permet viatjar a un lloc on no es van extingir els dinosaures. Junts hauran de fer front a un munt de perills, coneixeran de prop els secrets dels dinosaures i viuran grans aventures.

El Leo, la Carla, el Dani, l'Helena i el Lucas creien que anaven a passar la tarda castigats a un laboratori ple de fòssils. Però els hi esperava l'aventura més boja de les seves vides: un viatge a un lloc on... els dinosaures continuen vius!

Ara han d'esbrinar com tornar al seu món.

I rescatar a algú perdut en aquella terra misteriosa.

Però unes dents màgiques els hi han donat uns poders al·lucinants!

Però abans de res: tot equip necessita un nom.

Com us sona...
JURÀSSIC TOTAL?Sara Cano (Madrid, 1986) de pequeña siempre quiso ser amiga de Bastian Baltasar Bux. Tuvo una tortuga que se llamaba Casiopea y un gato que se llamaba Astérix. Le gustaba tanto leer que se le desgastaron los ojos y tuvo que ponerse unas gafas que ya nunca más se ha quitado. Le encanta aprender idiomas, viajar y cualquier cosa que tenga azúcar. Además de escribir, traduce, corrige y edita los libros que escriben otros autores. Es autora de la serie «La guerra de 6ºA».