Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Creació: pregàries, himnes, poemes

Carreras, Pere / Jou, David
Creació: pregàries, himnes, poemes

Creació: pregàries, himnes, poemes

Creació: pregàries, himnes, poemes

Carreras, Pere / Jou, David
19,00€
Consulte disponibilidad

Aquest llibre, un diàleg entre un teòleg i un científic- presenta l'evolució del concepte de Creació a través d'una sèrie de formulacions literàries especialment intenses i expressives al llarg de diversos moments històric des dels Salms bíblics fins al món actual, que ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma

Aquest llibre, un diàleg entre un teòleg i un científic- presenta l'evolució del concepte de Creació a través d'una sèrie de formulacions literàries especialment intenses i expressives al llarg de diversos moments històric des dels Salms bíblics fins al món actual, que posen de manifest el dinamisme i la subtilesa d'aquest concepte.

Pere Carreras (Anglès, 1947), prevere de la diòcesi de Girona i teòleg. És director i professor de teologia a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG), i consiliari del Centre Cristià dels Universitaris (CCU).

David Jou (Sitges, 1953), físic i poeta, és catedràtic de Física de la Matèria Condensada a la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor honoris causa per la Universitat de Girona. És autor de cinc llibres i d'uns dos-cents articles de recerca en revistes de difusió internacional. Paral·lelament a la seva activitat científica, ha publicat una extensa obra poètica. També ha publicat assaigs en català i en castellà.