Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Discurs de metafísica / Monadologia

Leibniz, Gottfried Wilhelm / Olesti Vila, Josep
Discurs de metafísica / Monadologia

Discurs de metafísica / Monadologia

Discurs de metafísica / Monadologia

Leibniz, Gottfried Wilhelm / Olesti Vila, Josep
14,50€
Disponible

Primera edició en català dels dos textos fonamentals de Leibniz, un dels no...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Primera edició en català dels dos textos fonamentals de Leibniz, un dels noms imprescindibles de la tradició filosòfica europea.

Els dos textos que es reuneixen en aquest volum es poden considerar l'alfa i l'omega de la filosofia leibniziana. El Discurs de metafísica, redactat a començaments de l'any 1686, constitueix la primera exposició global del sistema filosòfic del Leibniz arribat a la maduresa: s'hi troben, articulats, pràcticament tots els seus conceptes i tesis fonamentals. La Monadologia, esbossada durant el segon trimestre de 1714, n'és la versió final, menys explícita, més quintaessenciada; segons alguns intèrprets (no pas tots), també significativament modificada quant al contingut. Edició i traducció de Josep Olesti Vila.

Gottfried Wilhelm Leibniz (1 de juliol de 1646, Leipzig - 14 de novembre de 1716, Hannover) filòsof, matemàtic i assessor polític alemany, que va destacar com a metafísic i com a lògic, així com per la invenció independent del càlcul diferencial i integral. Denis Diderot, les opinions del qual es trobaven sovint en contradicció amb les de Leibniz, va escriure sobre ell a l'Enciclopèdia: «Potser mai no hi ha hagut un home que llegís tant, estudiés tant, medités més i escrivís més que Leibniz.»