Cesta de la compra

Grey
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Descobreix el món de Cinquanta ombres d'en Grey a través dels ulls d'en Christian Grey. E. L. James ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor que ja ha seduït milions de lectores a tot el planeta, explicada a...

Leer más...
  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788417444563
  • ISBN10 8417444564
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 608
  • Colección RDV BUTXACA #
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Grey

Autor E. L. James

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Descobreix el món de Cinquanta ombres d'en Grey a través dels ulls d'en Christian Grey. E. L. James ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor que ja ha seduït milions de lectores a tot el planeta, explicada a...

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Descobreix el món de Cinquanta ombres d'en Grey a través dels ulls d'en Christian Grey.

E. L. James ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor que ja ha seduït milions de lectores a tot el planeta, explicada ara en primera persona per en Christian Grey.

En Christian necessita tenir-ho tot sota control. Per a ell el món és ordre i disciplina, tot i que, en el fons, és buit... fins al dia que l'Anastasia Steele aterra al seu despatx feta un embolic de llargs cabells castanys i cames esveltes.

Ell intenta oblidar-la però, ben al contrari, es veu immers en una tempesta d'emocions que no aconsegueix controlar i a la qual no pot resistir-se. A diferència de totes les dones que ha conegut, la tímida i inexperta Ana sembla capaç de veure-hi més enllà de l'empresari d'èxit i la luxosa vida que l'envolta, i descobrir el cor fred i torturat d'en Christian.

Aconseguirà la seva relació amb l'Ana dissipar els malsons que cada nit l'assetgen? O seran els seus obscurs impulsos sexuals, la seva obsessió pel control i el menyspreu cap a si mateix el que l'allunyarà de la jove i destruirà la fràgil esperança que ella li ofereix?

La crítica ha dit...
«L'erotisme esdevé best seller.»
El Periódico de Catalunya

«La literatura eròtica ha trobat el seu Harry Potter.»
El Mundo

«Un esdeveniment viral que ha anat de fòrum en fòrum i ha creat una germandat de fans.»
El País

«Aquesta trilogia entreteixeix un estil lleuger i cinematogràfic, on es remouen els ingredients bàsics de la vida: sang, suor, llàgrimes i sexe, molt de sexe.»
La Vanguardia

«T'has mossegat també tu les ungles llegint la tòrrida història d'amor entre el seductor multimilionari Christian Grey i Anastasia Steele?»
Diez minutos

«Única en el seu gènere.»
Entretainment Weekly

«La novel·la eròtica que ha revolucionat a les dones.»
The New York Times

«Llegir aquest llibre et fa sentir sexy de nou. Una novel·la que torna a encendre el foc de molts matrimonis.»
divamoms.com

«L'exitosa combinació d'història romàntica i joc eròtic d'alt voltatge que ha tocat la fibra de moltes dones.»
Daily News

«El gènere eròtic ja té el primer best seller.»
The Wall Street Journal













Después de veinticinco años trabajando en la televisión, E.L. James decidió cumplir su sueño de infancia y se lanzó a escribir historias que enamoraran a los lectores. El resultado fue Cincuenta sombras de Grey y sus dos secuelas, Cincuenta sombras más oscuras y Cincuenta sombras liberadas. La trilogía más sensual de los últimos años ha logrado vender más de 150 millones de ejemplares en todo el mundo y ha sido traducida a 52 idiomas. Además, en 2015 escribió el best seller Grey, la historia de Cincuenta sombras de Grey desde la perspectiva de Christian.

En 2012 E.L. James fue nombrada por la popular presentadora de televisión Barbara Walters una de «Las 10 personas más fascinantes del año», la revista Time la incluyó en su lista de «Personas más influyentes del mundo» y el Publishers Weekly la nombró «Autora del año».

La exitosa trilogía, junto a Grey, cuenta con más de 8 millones de lectores en español. La autora ejerció de productora en la adaptación cinematográfica a cargo de Universal Pictures. La película Cincuenta sombras de Grey batió récords de taquilla en todo el mundo en 2015 y su secuela de 2017, Cincuenta sombras más oscuras, resultó igual de popular entre los fans de la historia de Ana y Christian. El esperado desenlace, Cincuenta sombras liberadas, se estrenará en la gran pantalla en 2018.

E.L. James vive en Londres con su marido, el novelista y guionista Niall Leonard, sus dos hijos y sus dos perros. En la actualidad está trabajando en nuevas novelas y proyectos cinematográficos.

cincuentasombras.com
eljamesauthor.com
Twitter: E_L_James
Facebbok: ELJamesAuthor



Más libros de E. L. James