Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'Aysel i el cavall encantat

Ginesta, Montse / Zacarías, Betania
L'Aysel i el cavall encantat

L'Aysel i el cavall encantat

L'Aysel i el cavall encantat

Ginesta, Montse / Zacarías, Betania
8,95€
Consulte disponibilidad

Ja fa molts anys, en una ciutat de Turquia, un cavall es va enamorar d'una noia. Sí, ho heu llegit bé! Un cavall! Però... segur que era un cavall? A cavall de tres gran continents, la mar Mediterrània ha vist créixer les civilitzacions més importants de la història d'Occident. A banda i banda d'aquesta mar, els pobles que han habitat les se...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Ja fa molts anys, en una ciutat de Turquia, un cavall es va enamorar d'una noia. Sí, ho heu llegit bé! Un cavall! Però... segur que era un cavall? A cavall de tres gran continents, la mar Mediterrània ha vist créixer les civilitzacions més importants de la història d'Occident. A banda i banda d'aquesta mar, els pobles que han habitat les seves ribes han explicat històries, llegendes i contes amb tota mena de personatges i situacions. Els contes d'aquesta col·lecció recorden i valoren la gent i el paisatge de molts països que viuen i somnien abocats a aquesta mar, culturalment tan rica, tan amenaçada per la sobrepesca, l'escalfament, les deixalles i la diàspora de milers de persones que fugint de la fam i de la guerra moren ofegades en les seves aigües.

Ja fa molts anys, en una ciutat de Turquia, un cavall es va enamorar d'una noia. Sí, ho heu llegit bé! Un cavall!
Però... segur que era un cavall?

A cavall de tres gran continents, la mar Mediterrània ha vist créixer les civilitzacions més importants de la història d'Occident. A banda i banda d'aquesta mar, els pobles que han habitat les seves ribes han explicat històries, llegendes i contes amb tota mena de personatges i situacions.
Els contes d'aquesta col·lecció recorden i valoren la gent i el paisatge de molts països que viuen i somnien abocats a aquesta mar, culturalment tan rica, tan amenaçada per la sobrepesca, l'escalfament, les deixalles i la diàspora de milers de persones que fugint de la fam i de la guerra moren ofegades en les seves aigües.