El petit llibre de la cuina de Nadal
Editorial COMANEGRA
España peninsular
«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és b...
Leer más...- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788417188757
- ISBN10 8417188754
- Tipo LIBRO
- Páginas 104
- Colección COCINA GASTRONOMIA
- Año de Edición 2018
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina Del MundoEl petit llibre de la cuina de Nadal
Editorial COMANEGRA
«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és b...
España peninsular
Detalles del libro
«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és ben viva, per Nadal i tot l’any, i que forma part de la nostra concepció com a poble que viu, treballa i menja. Sobretot, menja». Del pròleg d’Albert Torras «Com algun dels deliciosos plats que inclou, aquest llibre del xef Manel Sousa està farcit de coses bones. No només de receptes festives escollides expressament per celebrar el Nadal; també de recomanacions i consells que ens ajudaran a organitzar uns àpats perfectes». Toni Massanés (director de la Fundació Alícia)