Cesta de la compra

Cuina dels Monestirs. Les cartoixes d'Escaladei i de Montalegre

Autor Jordi Bages

Editorial EL FARELL EDICIONS

Cuina dels Monestirs. Les cartoixes d'Escaladei i de Montalegre
-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de lalimentació cartoixana de la Catalunya de ledat moderna, a la vegada que sendinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cui...

Leer más...
  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788417116071
  • ISBN10 8417116079
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección Rebost i Cuina #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Cuina dels Monestirs. Les cartoixes d'Escaladei i de Montalegre

Autor Jordi Bages

Editorial EL FARELL EDICIONS

En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de lalimentació cartoixana de la Catalunya de ledat moderna, a la vegada que sendinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cui...

-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de lalimentació cartoixana de la Catalunya de ledat moderna, a la vegada que sendinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de receptes que incorporen els dos llibres de cuina dEscaladei i de Montalegre. Finalment, hom trobarà un apèndix on podrà aprofundir en el carisma de lorde i en lorganització duna cartoixa, tant pel que fa a la comunitat com al monestir.A començaments del segle XVIII, es va escriure el Llibre molt apte de govern de la Cartoixa de Montalegre, que ha restat inèdit fins a dia davui. Aquest manuscrit inclou un calendari anual de les festes significatives que se celebraven i dels plats especials que shavien de servir, juntament amb les seves receptes. Aquesta part alimentària, que anomenem llibre de cuina , safegeix al conegut Llibre de cuina de Scala-Dei. Ambdós documents, separats per un segle, suposen un important testimoni del sistema alimentari català de ledat moderna i, en concret, de lalimentació del clergat regular.