Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El crim de la Hipotenusa

Teixidor, Emili
El crim de la Hipotenusa

El crim de la Hipotenusa

El crim de la Hipotenusa

Teixidor, Emili
8,90€
Consulte disponibilidad

La Hipotenusa, la professora de matemàtiques, ha desaparegut. Unes taques de sang fan pensar en la possibilitat que hagi estat assassinada. L'inspector Garrofa reuneix els sospitosos (els alumnes que sempre suspenen l'assignatura) per interrogar-los i aclarir el misteri.La Hipotenusa, la professora de matemàtiques, ha desaparegut. Unes ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma

La Hipotenusa, la professora de matemàtiques, ha desaparegut. Unes taques de sang fan pensar en la possibilitat que hagi estat assassinada. L'inspector Garrofa reuneix els sospitosos (els alumnes que sempre suspenen l'assignatura) per interrogar-los i aclarir el misteri.

La Hipotenusa, la professora de matemàtiques, ha desaparegut. Unes taques de sang fan pensar en la possibilitat que hagi estat assassinada. El fet que la mateixa nit desaparegués també l'examen d'avaluació després de la reunió que la professora havia convocat a casa seva amb els alumnes que sempre suspenien l'assignatura fa que els sospitosos siguin aquesta colla de nois i noies. L'inspector Garrofa els convoca a tots per interrogar-los. Però hi ha un altre implicat en el cas: el germà bessó d'un noi de la colla. Qui és, en realitat, aquest bessó? Quina relació té amb la desaparició de la Hipotenusa? La intriga es manté fins al final, perquè la solució del cas no s'acaba amb la investigació de l'inspector Garrofa.

La Hipotenusa, la professora de matemàtiques, ha desaparegut i els alumnes que van pitjor en matemàtiques i que són els últims que la van veure amb vida són sospitosos de la seva desaparició.