Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Temporada baixa

Roca, Maria Merc
Temporada baixa

Temporada baixa

Temporada baixa

Roca, Maria Merc
10,95€
Disponible

Temporada baixa, publicada per primer cop el 1990, s'ha consolidat com un dels títols fonamentals d'una autora que ha ofert als lectors una producció literària de primer ordre.Al protagonista d'aquesta novel·la, un home madur, decadent, descentrat i obsedit, que no suporta les pròpies frustracio...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónTemporada baixa, publicada per primer cop el 1990, s'ha consolidat com un dels títols fonamentals d'una autora que ha ofert als lectors una producció literària de primer ordre.


Al protagonista d'aquesta novel·la, un home madur, decadent, descentrat i obsedit, que no suporta les pròpies frustracions, li és cada vegada més difícil de viure en un món que troba absolutament hostil. Al seu costat, l'harmonia i la plenitud de la seva dona li agreugen encara més l'enveja i els complexos fins que la gelosia, l'erotisme i la inseguretat arriben al seu punt més alt durant una temporada baixa sense sortida.


A Temporada baixa, Maria Mercè Roca retrata magistralment el laberint de sentiments i passions per on es pot perdre una persona al llarg de la seva vida.