Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Clandestina (edició en català)

Redondo, Cristina / Masllorens I Escubós, Àlvar
Clandestina (edició en català)
Clandestina (edició en català)

Clandestina (edició en català)

Redondo, Cristina / Masllorens I Escubós, Àlvar
16,95€
Disponible

La crònica negra sobre les estratègies dels jocs del poder. Irina Paulova, una agent infiltrada al servei d'una agència amb seu a Venècia, sent unes ganes irrefrenables de matar. La seva vida amaga ferides mai no tancades que nodreixen la seva set de sang. Però descobrirà que la venjança sempre se...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La crònica negra sobre les estratègies dels jocs del poder.

Irina Paulova, una agent infiltrada al servei d'una agència amb seu a Venècia, sent unes ganes irrefrenables de matar. La seva vida amaga ferides mai no tancades que nodreixen la seva set de sang. Però descobrirà que la venjança sempre se serveix freda.

Cristina Redondo s'instal·la en la psicologia femenina per anar d'un personatge a un altre, i ens endinsa en el món de les agents infiltrades, enfrontades a una realitat farcida de corrupció. Una novel·la d'alè i poètica notables, en què les anàlisis perspicaces ens sedueixen tant com l'acció. Allò que pot semblar un compendi de trames és una feina de meditació sobre un sistema polític en què el servei secret s'encarrega de netejar la porqueria.

Irina, Lea, Ingrid, Piero són els protagonistes d'aquesta crònica negra de la destrucció de la política i no dubten a usar trampes que van des de la crueltat fins a l'erotisme. L'autora s'aventura a recórrerles clavegueres del poder en aquesta novel·la intel·ligent, entretinguda i també cruel, que posa al punt de mira la nostra democràcia. Pels passadissos obscurs dels agents infiltrats, plens de melangia, plaer i curiositat, Clandestina és una novel·la que mai no t'avorrirà.Cristina Redondo va néixer a Terrassa (Barcelona), l'any 1976. Llicenciada en Ciències Empresarials, Relacions Públiques i Màrqueting per l'ESERP Barcelona, i Business Administration per l'Staffordshire University. Postgrau en Màrqueting i Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. S'ha especialitzat en Gestió Empresarial de les PIMEs, i en Màrqueting i Comunicació Estratègica, tant en l'àmbit digital com offline. També col·labora puntualment com a conferenciant i professora especialitzada en Màrqueting i Comunicació d'Empresa.

Paral·lelament, escriu des de molt jove i ha col·laborat com a columnista d'opinió en diversos mitjans digitals. A la seva columna «Il dolce far niente», del Diari de Sant Quirze, hi escriu sobre actualitat, literatura, tendències socials i altres temes del seu interès.

Clandestina, la seva primera novel·la, és un thriller intens, ple d'intriga i de reflexions inquietants sobre la nostra democràcia. Actualment està escrivint la segona, ambientada al món de l'art, a més de relats breus i altres publicacions que pots llegir a la seva web redondocristina.com.