Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

A punt 2. Curs de català. Llibre d'exercicis.

Vilagrasa i Grandia, Albert
A punt 2. Curs de català. Llibre d'exercicis.

A punt 2. Curs de català. Llibre d'exercicis.

A punt 2. Curs de català. Llibre d'exercicis.

Vilagrasa i Grandia, Albert
17,00€
Disponible

A Punt és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d Europa, amb un enfocament basat en l acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l ensenyament. Una estructur...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónA Punt és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d Europa, amb un enfocament basat en l acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l ensenyament. Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa. Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració, que obre espais d interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l aula.
A Punt és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d Europa, amb un enfocament basat en l acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l ensenyament.
Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa.
Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració, que obre espais d interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l aula.