Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cari Mora

Harris, Thomas / Nolla, Albert
21,90€
Disponibilidad Normal 7 días

L'Hannibal Lecter té un successor. Després de més d'una dècada, l'autor d'El silenci dels anyells torna amb un thriller imparable. Un grup d'homes sense escrúpols fa anys que busca vint-i-cinc milions de dòlars en or que s'amaguen sota una antiga mansió d'en Pablo Escobar a la costa de Miami. El seu ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

L'Hannibal Lecter té un successor.

Després de més d'una dècada, l'autor d'El silenci dels anyells torna amb un thriller imparable.

Un grup d'homes sense escrúpols fa anys que busca vint-i-cinc milions de dòlars en or que s'amaguen sota una antiga mansió d'en Pablo Escobar a la costa de Miami. El seu líder és en Hans-Peter Schneider, que, impulsat per desitjos inconfessables, es guanya la vida fent realitat les fantasies violentes dels rics i poderosos.

La Cari Mora va escapar de la brutalitat de la seva Colòmbia natal i ara treballa, entre altres feines, tenint cura de la mansió. Quan posa els seus ulls en ella, en Hans-Peter se n'encapritxa al moment. Però la Cari Mora és una supervivent. I no és la primera vegada que ha de lluitar per demostrar-ho.

Cap altre escriptor ha conjurat els monstres que ens aguaiten amb la perfecció de Thomas Harris. El mestre del thriller americà torna, després de més d'una dècada, amb una història sobre el mal, l'avarícia i les conseqüències d'una obscura obsessió.

La crítica ha dit...
«El millor de l'obra de Harris, i això inclou la seva última i esperada novel·la, Cari Mora, retrata la realitat de forma inqüestionable... Ningú ha aconseguit transmetre la part obscura de l'ésser humà de manera tan efectiva com ell. I sembla que ningú no el superarà mai.»
The Washington Post

«Aquesta novel·la addictiva comença amb intensitat i el suspens augmenta fins arribar a un final ple d'acció... L'escriptura de Harris fa pensar en escenes cinematogràfiques, i no hi sobra cap paraula. Una excel·lent lectura diabòlica.»
USA Today

«Conan Doyle i el seu Sherlock Holmes van dominar la literatura de ficció en les dues últimes dècades del segle XIX. Un segle més tard, el thriller té el seu equivalent en Thomas Harris.»
The Guardian

«La ploma de Harris té la marca de la perfecció.»
The Times

«Tan bo com sempre. Llegir els seus llibres és com acariciar la fredor de la seda lentament amb la mà.»
Stephen King

«Un thriller intens, el millor de Harris des d'El silenci dels anyells.»
New Statesman

«La bona notícia per als lectors de Cari Mora és que l'Hannibal ha tornat en esperit, però no en persona.»
The Spectator

«Un esdeveniment literari. Thomas Harris és un escriptor excepcional de thriller, no només perquè crea traïdors memorables i monstruosos, sinó perquè també ens ofereix protagonistes femenines formidables.»
Daily Mail

«Els directors de Hollywood ja deuen estar somiant en portar a la pantalla aquest thriller addictiu. Harris és un narrador superlatiu.»
Daily Express

«Thomas Harris, el creador de l'Hannibal Lecter, és l'escriptor de thrillers més gran del nostre temps.»
Evening Standard

Thomas Harris és autor de cinc novel·les i ha obtingut fama mundial per ser el creador de l'Hannibal Lecter. Tots els seus llibres s'han convertit en pel·lícules, inclosa la guanyadora de diversos premis Oscar El silenci dels anyells. Harris va començar la seva carrera com a escriptor encarregant-se de cobrir crims als Estats Units i a Mèxic i va ser reporter i editor de l'agència de notícies Associated Press a Nova York.