Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Sobre el concepte d'història (Edició trilingüe)

Benjamin, Walter / Pons, Arnau / Jiménez, Marc
Sobre el concepte d'història (Edició trilingüe)

Sobre el concepte d'història (Edició trilingüe)

Sobre el concepte d'història (Edició trilingüe)

Benjamin, Walter / Pons, Arnau / Jiménez, Marc
20,00€
Disponible

Exhaustiva edició de les Tesis sobre la filosofia de la història que inclou la transcripció del manuscrit Hannah Arendt i de la versió francesa que féu Benjamin del text. L'obre un pròleg de Marc Jiménez Buzzi.Les tesis "Sobre el concepte d’història" (1940) de Walter Benjamin co...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

Exhaustiva edició de les Tesis sobre la filosofia de la història que inclou la transcripció del manuscrit Hannah Arendt i de la versió francesa que féu Benjamin del text. L'obre un pròleg de Marc Jiménez Buzzi.

Les tesis "Sobre el concepte d’història" (1940) de Walter Benjamin constitueixen un dels textos filosòfics i polítics més importants del segle XX. Dins del pensament revolucionari tal vegada sigui el document més significatiu des de les "Tesis sobre Feuerbach" de Marx. Text enigmàtic, al·lusiu, fins i tot sibil·lí, el seu hermetisme és constel·lat d’imatges, d’al·legories, d’il·luminacions, sembrat de paradoxes estranyes, travessat d’intuïcions fulgurants.

Walter Benjamin va néixer a Berlín el 1892 i va morir a Portbou el 1940. Pensador volgudament inclassificable, l’originalitat de Benjamin passa, en gran part, per l’atenció que dedica als detalls que conformen la vida moderna, portadors, segons ell, de significats reveladors que van molt més enllà del que mostren les aparences. Malgrat diversos intents infructuosos —sospitasament poc entusiastes—, Benjamin no va encaixar mai en l’àmbit acadèmic del seu temps, la qual cosa va influir, més enllà dels esdeveniments històrics que va haver de viure, en una precarietat i inestabilitat constants. Benjamin és hereu d’Edgar Allan Poe i de Baudelaire pel que fa a l’estudi (i la pràctica) del flâneurisme i el centre d’aquest projecte editorial.