Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Dibuixar a cavall

Dibuixar a cavall

Dibuixar a cavall

Dibuixar a cavall

15,00€
Disponibilidad Normal 7 días

Aquest àlbum il·lustrat tracta la història de la Nàdia i el seu cavall de joguina, l'Hipi el dia que decideixen anar a l'hípica a veure els cavalls de prop per aprendre a dibuixar-los. La Nadia gaudeix de valent del trajecte a cavall, però l'Hipi no li agraden els cavalls i menys encara cavalcar-hi. Durant durant la visita a la hípica i el p...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
IdiomaAquest àlbum il·lustrat tracta la història de la Nàdia i el seu cavall de joguina, l'Hipi el dia que decideixen anar a l'hípica a veure els cavalls de prop per aprendre a dibuixar-los. La Nadia gaudeix de valent del trajecte a cavall, però l'Hipi no li agraden els cavalls i menys encara cavalcar-hi. Durant durant la visita a la hípica i el passeig a cavall, el lector va descobrint molta informació sobre els cavalls i la manera de dibuixar-los.

Germán Machado va néixer a Montevideo, l'Uruguai, i actualment viu a Vic, Barcelona, on regenta la llibreria especialitzada "El Petit tresor". A més de llibreter, és escriptor i gestor cultural. La seva obra inclou narrativa per a nens i adults, llibres de contes, poesia i llibres àlbum. Compta amb importants premis i reconeixements.

Graduada en Belles Arts (especialitat de dibuix) per la Universitat de Barcelona, l'Anna Aparicio Català ha estudiat il·lustració a l'Escola de la Dona de Barcelona i ha fet el màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil (2014) de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Banco del Libro de Venezuela.

Novel·la gràfica ideal per a primers lectors.
En lletra de pal.
Temàtica: cavalls, com aprendre a dibuixar-los i les diferents races, tipus i maneres de cavalcar.