Cesta de la compra

La noia de la Resistència

Autor Xulio Ricardo Trigo

Editorial COLUMNA

La noia de la Resistència
-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Una història d’amor i resistència al París ocupat pels nazis.Sinopsi de La noia de la Resistència:Als anys noranta, la Meritxell és una...

Leer más...
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466426206
  • ISBN10 8466426205
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 336
  • Colección Clàssica #
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

La noia de la Resistència

Autor Xulio Ricardo Trigo

Editorial COLUMNA

Una història d’amor i resistència al París ocupat pels nazis.Sinopsi de La noia de la Resistència:Als anys noranta, la Meritxell és una...

-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una història d’amor i resistència al París ocupat pels nazis.




Sinopsi de La noia de la Resistència:

Als anys noranta, la Meritxell és una escriptora d’èxit. Tot just acaba de saber que està molt malalta. Ha escrit innombrables històries, però mai ha aconseguit treure l’entrellat de la que realment li importa, la dels seus propis orígens. Sap que la mare era parisenca i que el pare va ser un combatent de la Guerra Civil, però no el va arribar a conèixer.

Als anys quaranta, al París ocupat pels nazis, l’Anne-Marie viu al barri de Le Marais. A la petita pensió que regenten els seus pares hi arriba l’Armand; sembla que s’amaga dels invasors alemanys perquè fuig d’un camp de treball. En un París en lluita soterrada, la jove Anne-Marie coneixerà la força del primer amor i què vol dir tenir conviccions.

Una novel·la plena de tendresa que enllaça dues èpoques i ens mostra com d’importants són les arrels personals. Uns personatges que encarnen la força dels ideals i retraten persones anònimes que vencien la por per lluitar contra el monstre del feixisme.



Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, la Corunya, 1959) és escriptor i fotògraf. Ha publicat més d’una dotzena de novel·les, entre les quals destaquen Després de l’oblit, Els secrets de la reina, El somni de Tàrraco, Les veus del Liceu i L’objectiu del crim. Ha guanyat premis com ara l’Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal o el Miquel de Palol, entre altres. La seva darrera obra, L’homenatge, va rebre el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica. Col·laborador habitual dels mitjans, ha treballat a El Temps, Diari de Barcelona, Avui o La Vanguardia. També ha publicat poesia, com a autor i com a traductor.

El temps que li deixa lliure la creació literària el dedica a la seva altra passió, la fotografia. En aquest camp ha fet exposicions individuals a Barcelona, Saragossa, Tarragona, Reus, Tortosa i un llarg etcètera. Viu a Tarragona.

 

 

 











XULIO RICARDO TRIGO (Betanzos, A Coruña, 1959) ha publicado libros de poesía y una catorcena de novelas, entre las que destacan Després de l’oblit, La passió d’Alexandra, Els secrets de la reina (publicado en castellano por la editorial El Andén como Los secretos de la reina) o El somni de Tàrraco, de próxima aparición en esta misma editorial bajo el título de El sueño de Roma. Ha ganado el Premio Ausiàs March, el Maria Mercè Marçal, el Miquel de Palol y el Joanot Martorell, entre otros. Es colaborador habitual de algunos medios y ha trabajado en El Temps, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia y Serra d’Or. Desde el año 1993 se dedica a escribir al mismo tiempo que colabora con la prensa y mantiene en la red los blogs El violinista celest y Días flotantes, de temática literaria y artística. Como traductor ha sido responsable de múltiples versiones catalanas y castellanas de autores gallegos y portugueses. Desde el año 2005 vive en Tarragona.

Más libros de Xulio Ricardo Trigo