Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'horror sobrenatural en la literatura

Lovecraft, Howard Phillips
L'horror sobrenatural en la literatura

L'horror sobrenatural en la literatura

L'horror sobrenatural en la literatura

Lovecraft, Howard Phillips
17,50€
Disponible

Amb la publicació d aquest assaig pretenem oferir, per primer cop en català, les millors reflexions sobre la història de la literatura de terror, de la mà d un dels seus millors conreadors, H. P. Lovecraft.Howard Phillips Lovecraft va renovar completament el gènere del terror amb la seva visió...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónAmb la publicació d aquest assaig pretenem oferir, per primer cop en català, les millors reflexions sobre la història de la literatura de terror, de la mà d un dels seus millors conreadors, H. P. Lovecraft.


Howard Phillips Lovecraft va renovar completament el gènere del terror amb la seva visió còsmica i la creació dels mites de Cthulhu. Al llarg de la seva vida, a més de convertir-se en el mestre indiscutible del terror modern i d'exercir una influència incalculable sobre les generacions posteriors d escriptors d aquest gènere, va reflexionar profundament sobre la literatura de terror i els mecanismes narratius que desperten la por en la ment del lector. El bo i millor d aquestes consideracions quedà plasmat en el que, probablement, sigui l estudi sobre el gènere més complet i influent que s ha escrit mai, "L'horror sobrenatural en la literatura"


Howard Phillips Lovecraft va néixer a Providence, la capital de l estat de Rhode Island, el 1890 i hi va morir, el 1937. La seva curta existència va estar marcada per nombroses dissorts i per una solitud que només va saber pal liar a través d una intensíssima activitat epistolar. Lovecraft cercava obsessivament «la perfecció de l horror», i la assolí amb el conreu d un estil propi: l horror còsmic, que conté elements de ciència ficció, una mitologia pròpia, la dels mites de Cthulhu, i una perspectiva basada en la creació d ambients ominosos i abismes còsmics en els quals cerca obsessivament «la perfecció de l horror». Tot i que en vida no va ser admirat sinó per una minoria, amb el pas del temps, els escrits de Lovecraft han aconseguit l objectiu perseguit per l autor segons Michel Houellebecq, «portar al lector a un estat de fascinació». Avui, les seves creacions terrorífiques són conegudes globalment i els seus mites de Cthulhu, desenvolupats per les generacions posteriors d escriptors de terror, continuen vigents.