Cesta de la compra

El meló. Un regal de la terra

Autor Maria Barceló Morey

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

El meló. Un regal de la terra
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

En aquest llibre s’espinzella la història, el present i potser el futur del meló, una de les fruites més estimades i valorades de la nostra terra. Des de l’ori­gen i l’expansió, amb referències històriques i artístiques, i la seva pr...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788417113803
  • ISBN10 8417113800
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 166
  • Colección PLECS DE CULTURA POPULAR #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Cocina

El meló. Un regal de la terra

Autor Maria Barceló Morey

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

En aquest llibre s’espinzella la història, el present i potser el futur del meló, una de les fruites més estimades i valorades de la nostra terra. Des de l’ori­gen i l’expansió, amb referències històriques i artístiques, i la seva pr...

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

En aquest llibre s’espinzella la història, el present i potser el futur del meló, una de les fruites més estimades i valorades de la nostra terra. Des de l’ori­gen i l’expansió, amb referències històriques i artístiques, i la seva presència en la cultura popular, fins a unes receptes úniques i extraordinàries en què el meló és l’ingredient bàsic. «Si som capaços de conèixer allò que tenim i que ens dona una fesomia especial, sigui el que sigui, també serem capaços de respectar-ho, dignificar-ho i, si és el cas, protegir-ho. Si perdem de vista on trepitjam la terra, i quina terra és la nostrada, perdrem també la capacitat de valorar el petit miracle que ens sorprèn cada dia quan els primers rajos de sol ens emmirallen la cara. Aquest llibre pretén ser només això: un petit raig de sol.» (De l’Epíleg)

Materias

Cocina