Cesta de la compra

En marxa! Històries d'un cuiner amb rock & roll

Autor Marc Ribas

Editorial COSSETANIA EDICIONS

En marxa! Històries d'un cuiner amb rock & roll
-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349458
  • ISBN10 8490349452
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Colección Sensacions #
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

En marxa! Històries d'un cuiner amb rock & roll

Autor Marc Ribas

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però...

-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins i tot extravagants, que li han passat davant dels fogons i amb els clients dels restaurants on ha treballat. Ens parla, per exemple, de les improvisacions que cal fer quan de sobte s'omple la sala de comensals que no s'esperaven, de clients excessivament bromistes que fan passar una mala estona als cambrers o d'altres amb poca cultura gastronòmica que es pensen que en saben més que ningú, d'adaptacions a les noves tendències com el veganisme o a situacions com les al·lèrgies, de comensals que no es volen aixecar de taula, dels recursos davant els petits accidents de cuina, de les peticions curioses d'alguns clients, entre d'altres. De fet, cadascuna de les històries deriva en dues receptes relacionades, plenes de rock'n'roll, que faran les delícies del lector.

Materias

Recetarios

Más libros de Arnau París, Gessamí Caramés, Marc Ribas