Cesta de la compra

Art de la cuina
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
  • ISBN13 9788472268449
  • ISBN10 8472268446
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 256
  • Colección 7 PORTES #7
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.

Materias

Gastronomia

Más libros de Eduardo Moga, Xavier Bru de Sala, Miquel Desclot, Maria-Mercè Marçal, Vicenç Altaió, Ramón Dachs, Carles Duarte i Montserrat, Andreu Vidal, David Castillo, Susanna Rafart i Coromines, Carles Torner, Joan-Elies Adell, Manuel Forcano, Sebastià Alzamora, Núria Martínez-Vernis, Josep Pedrals