Art de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
-5% dto. 20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
- ISBN13 9788472268449
- ISBN10 8472268446
- Tipo LIBRO
- Páginas 256
- Colección 7 PORTES #7
- Año de Edición 2020
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaArt de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
-5% dto. 20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.
Materias
GastronomiaMás libros de Eduardo Moga, Xavier Bru de Sala, Miquel Desclot, Maria-Mercè Marçal, Vicenç Altaió, Ramón Dachs, Carles Duarte i Montserrat, Andreu Vidal, David Castillo, Susanna Rafart i Coromines, Carles Torner, Joan-Elies Adell, Manuel Forcano, Sebastià Alzamora, Núria Martínez-Vernis, Josep Pedrals
20,90€
22,00€
Consulte disponibilidad
9,46€
9,95€
Consulte disponibilidad