Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Benvingut, senyor Malestar

Tirado, M
Benvingut, senyor Malestar

Benvingut, senyor Malestar

Benvingut, senyor Malestar

Tirado, M
12,50€
Disponible

El Max estava estrany des que havia tingut la seva germana, no sabia què li passava, i s'enfadava molt sovint amb els seus pares. Però la seva mare també se sentia confosa, això de tenir dos fills era nou per a ella. Cada dia que passava, la situació es complicava més, però llavors, PUM, va aparèixer un follet, amb barret i maletí, que es ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
IdiomaEl Max estava estrany des que havia tingut la seva germana, no sabia què li passava, i s'enfadava molt sovint amb els seus pares. Però la seva mare també se sentia confosa, això de tenir dos fills era nou per a ella. Cada dia que passava, la situació es complicava més, però llavors, PUM, va aparèixer un follet, amb barret i maletí, que es presentà a la família com el senyor Malestar i els ajudà a detectar què els passa i com connectar de nou.

Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Quart llibre dels autors de La festeta i Tinc un volcà i Baba no vull dormir èxits de vendes en materìa de criança i maternitat (més de 20.000 exemplars venuts).

Llibre sobre criança conscient, respectuosa i amb afecció, en aquest cas, per tractar la gelosia quan apareix un germà i la relació mare-fill/a.

Inclou una doble pàgina final amb consells de l'autora per a les famílies.