Cesta de la compra

Jo, el desconegut

Autor Antoni Dalmases

Editorial EDITORIAL CRUILLA

Jo, el desconegut
-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL CRUILLA
  • ISBN13 9788466143318
  • ISBN10 8466143319
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 208
  • Colección Gran Angular #140
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia Infantil / Juvenil
  • Rango Edad de interés, años Desde 13 Hasta 16

Jo, el desconegut

Autor Antoni Dalmases

Editorial EDITORIAL CRUILLA

-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

L'Arnau enyora les bogeries de cap de setmana amb els amics. Està penjat per l'Olga, i ara s'ha de dedicar, darrere d'ella, al voluntariat. Aquesta mossa li interessa, i està disposat a perdre cada tarda, si cal, cuidant un avi amb inici d'Alzheimer. Així, el protagonista descobreix el món dels avis sols i la lluita dels maquis, comença una nova relació amb els pares i, sobretot, s'adona que no es coneixia prou bé a ell mateix.

L'Arnau és un noi de disset anys, estudiant mediocre de batxillerat molt despreocupat, que dedica el temps lliure a divertir-se i a fer bogeries amb els amics, davant la desesperació dels seus pares. A l'institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'apunta a qualsevol causa social. La noia li agrada tant que el convenç perquè es dediqui, com ella, al voluntariat i es faci càrrec del Ramon, un avi que viu sol i que té un principi d'Alzheimer. Al començament, l'Arnau el va a veure de mala gana i sense que ho sàpiguen ni la seva família ni els seus amics (perquè no es burlin d'ell). Però la peculiar personalitat del Ramon l'atreu cada vegada més, i també una intrigant història del seu passat que es remunta a la guerra civil. A partir del que li explica el Ramon i de papers que troba a casa seva, l'Arnau descobreix que l'home va pertànyer a un grup anarquista, que la guàrdia civil el va detenir amb uns quants companys per culpa d'una traïció i que va passar una pila d'anys a la presó. També descobreix l'enigma del Frederic, un germà del Ramon que va desaparèixer en el mateix episodi i que mai més no va donar senyals de vida.
La relació del noi amb l'avi el fa madurar: conèixer la solitud i els problemes de la gent de la tercera edat, descobrir episodis de la història del país que no sabia, perdre la vergonya a involucar-se en causes "reivindicatives"... fa que millori la relació amb els seus pares i li fa descobrir aspectes de la seva personalitat que el sorprenen a ell mateix.

L'Arnau s'ha enamorat de l'Olga i, darrere d'ella, es comença a dedicar al voluntariat cuidant un avi amb inici d'Alzheimer.

Más libros de Antoni Dalmases