Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes
Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes

19,90€
Disponible

Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlle...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación



Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s'hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l'alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d'aromes.


El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l'Urgell, de l'Empordà al Delta de l'Ebre... I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.


Il·lustracions d'Inés Bordas.