Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Plantes remeieres silvestres

Hern
Plantes remeieres silvestres
Plantes remeieres silvestres

Plantes remeieres silvestres

Hern
8,00€
Disponible

Aquesta guia és una eina pràctica per identificar i reconèixer les plantes remeieres silvestres, és a dir, de les plantes que proporcionen remeis populars i tradicionals, que creixen espontàniament a la natura i que poden resultar beneficioses per a la vostra salut.? Consta de 62 fitxes de plantes remeieres silvestres, amb fotog...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
TipoAquesta guia és una eina pràctica per identificar i reconèixer les plantes remeieres silvestres, és a dir, de les plantes que proporcionen remeis populars i tradicionals, que creixen espontàniament a la natura i que poden resultar beneficioses per a la vostra salut.

? Consta de 62 fitxes de plantes remeieres silvestres, amb fotografies i textos, les seves característiques i virtuts medicinals, i la preparació i ús.

? La guia es complementa amb informació sobre la recollida i assecatge, preparació, dosis, principis actius i un glossari de termes terapèutics.

? Us aconsellem que porteu sempre aquesta guia amb vosaltres en les vostres sortides o passejades.Feu salut i gaudiu de la natura!