Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Namasté.Una actitud davant la vida

Assumpció Salat I Bertran
Namasté.Una actitud davant la vida

Namasté.Una actitud davant la vida

Namasté.Una actitud davant la vida

Assumpció Salat I Bertran
15,00€
Disponible

La clau per obtenir millors resultats i ser més eficients en les nostres vides és saber canviar les nostres actituds. En aquest llibre, l’autora ens ensenya com fer-ho, a partir de la tècnica anomenada Namasté. Si som capaços de canviar les nostres actituds en la nostra forma de pensar, sentir i actuar, amb saviesa i intel·ligència, obs...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónLa clau per obtenir millors resultats i ser més eficients en les nostres vides és saber canviar les nostres actituds. En aquest llibre, l’autora ens ensenya com fer-ho, a partir de la tècnica anomenada Namasté. Si som capaços de canviar les nostres actituds en la nostra forma de pensar, sentir i actuar, amb saviesa i intel·ligència, observarem com les nostres circumstàncies externes canvien. Namasté també recull molts testimonis de persones que han obtingut resultats satisfactoris gràcies a posar en pràctica la tècnica Namasté per canviar aquestes actituds i ser més felices.


 


Assumpció Salat és psicòloga i mestra d’ensenyament primari. Porta més de 25 anys treballant com a formadora en temes “actitudinals” i de desenvolupament personal i professional en diferents organitzacions i empreses, com diverses universitats, la Generalitat de Catalunya, bancs, escoles de negocis, etc. Autora, entre d’altres, del llibre Omplir-se de saviesa, publicat també per Amat, és col·laboradora del programa l’Ofici de Viure a Catalunya Ràdio i a TV3. 


 


 


• Un llibre ple d’eines pràctiques i verificades de com millorar les actituds, missatges clars, lògics i de sentit comú.
• Inclou testimonis reals recollits al llarg de la dilatada experiència docent de l’autora, amb més de 25 anys d’experiència.
• Nota de premsa, presentacions i promoció a xarxes socials. L’autora intervé de forma habitual al programa de Tv3 L’ofici de viure de Gaspar Hernàndez.