Cesta de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric,...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412156980
  • ISBN10 8412156986
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 900
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric,...

-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció.