Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric,...
Leer más...- Editorial EDICIONS SIDILLÀ
- ISBN13 9788412156980
- ISBN10 8412156986
- Tipo LIBRO
- Páginas 900
- Año de Edición 2020
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
Etnología/folkloreHistòria de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric,...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció.