Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El noi que no volia ser un segador del Delta

Sánchez, J. Nicolás
El noi que no volia ser un segador del Delta

El noi que no volia ser un segador del Delta

El noi que no volia ser un segador del Delta

Sánchez, J. Nicolás
17,50€
Disponible
Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición


Materias:

S´acosta el setembre i en Roger vol començar les classes de pintura a l´escola Davinci de Barcelona. Marxar del seu poble, Deltebre, implica acomiadar-se de la seva germana, mare soltera d´una nena de sis anys que es comunica amb l´esperit de la seva àvia morta.
A Barcelona, ciutat de somnis i incerteses, en Roger coneix la cantant d´un club de jazz amb la que manté una tòrrida relació, i també al trompetista del grup, al que acompanya per les clavegueres d´un submón tèrbol i brut, fosc i pervers, de revelacions sexuals, del que mai hagués pensat que ell, en Roger, acabaria per formar-ne part.

Tanmateix, és el seu incorregible company de classe, Víctor, el que desvetlla passatges de la seva vida fns al moment ben amagats.
Mica en mica, quasi sense adonar-se´n, en Roger s’instal·la en una vida plena de perills, confusions i addiccions de tota mena,
per tal d´experimentar noves possibilitats que l´apropen a prendre consciència de la realitat terrible que des de fa temps l´envolta.

Quan fnalment deixa de fugir d´ell mateix i és capaç d´enfrontarse als seus propis fantasmes, en Roger troba respostes tant inesperades i colpidores que la seva vida queda trasbalsada per sempre més i el fa més vulnerable.
Amb la novel·la El noi que no volia ser un segador del Delta, J. Nicolás Sánchez escriu una història sobre el desig, les relacions sexuals, els fantasmes, les nostres pors i vicis, i com tots ells conviuen junts i van teixint de manera inevitable el nostre destí.


 


J. Nicolás Sánchez (Barcelona, 1970) va rebre la seva formació com a escriptor a l´Ateneu Barcelonès. La seva afció per l´escriptura ha estat compaginada amb la docència, on ha exercit de mestre de
primària i educació infantil, a més de formar part de diversos equips directius.
Durant sis anys va coordinar diversos projectes internacionals europeus amb Regne Unit, Irlanda, Itàlia i Romania, en els que la literatura i l´educació inclusiva han estat uns dels principals eixos.
Pel que fa a la seva trajectòria literària ha participat en diversos projectes, com ara Sexe Mòbil Singular (Editorial Cim), en el que va aportar el pròleg i dues illustracions, o el projecte Àgatha, en el
llibre Autisme, trenquem el silenci amb la poesia (Editorial Viena) aportant el poema Bombolles de sabó per donar visibilitat de la realitat de l´autisme infantil.
A més a més, durant dos anys va impartir diversos tallers d´escriptura creativa adreçada als més joves.
També es va formar com actor a l´escola d´interpretació Nancy Tuñón de Barcelona, ha rebut classes de dansa contemporània, així com a balls de gran envelat, i durant quatre anys va exercir com a
mestre de tango argentí.