Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La literatura: per què és important

Eaglestone, Robert / Gil Pujol, Octavi
La literatura: per què és important
La literatura: per què és important

La literatura: per què és important

Eaglestone, Robert / Gil Pujol, Octavi
14,00€
Disponible

La literatura és una conversa viva que ofereix infinites oportunitats per repensar i reinterpretar les nostres societats i a nosaltres mateixos. Amb exemples des de Safo fins a Grand Theft Auto, aquest llibre mostra com la literatura ofereix maneres de ser i de pensar més lliures i més profundes.«A la vida només...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónLa literatura és una conversa viva que ofereix infinites oportunitats per repensar i reinterpretar les nostres societats i a nosaltres mateixos. Amb exemples des de Safo fins a Grand Theft Auto, aquest llibre mostra com la literatura ofereix maneres de ser i de pensar més lliures i més profundes.


«A la vida només importen els fets», exclama el senyor Gradgrind a "Temps difícils" de Charles Dickens. La literatura no tracta només de fets, i, malgrat dos mil cinc-cents anys de debats, encara no s'ha arribat a un acord sobre què és, ni com estudiar-la. Però, segons Robert Eaglestone, el seu caràcter obert és precisament el que la converteix en un tema tan gratificant i útil. Estudiar literatura pot fer canviar qui ets, pot convertir un lector en un crític: una persona en sintonia amb les maneres de donar sentit al món.


«La literatura fa que les coses siguin importants».  (Robert Eaglestone)

«Aquest dinàmic llibre, de forma persuasiva i gens sermonejadora, trenca una llança a favor del valor de la literatura, una defensa com fa temps que no sabem fer». (Michael Wood, Princeton University)