Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Una carta pel Pare Noel

Yarlett, Emma
Una carta pel Pare Noel
Una carta pel Pare Noel

Una carta pel Pare Noel

Yarlett, Emma
13,95€
Disponible

Ajudeu-me! Tinc una emergència nadalenca! Acabo de rebre una carta d'una nena que es diu Paula, però no puc llegir el que em demana per Nadal!Un llibre amb 5 regals de Nadal per obrir. Ajudeu-me! Tinc una emergència nadalenca! Acabo de rebre una carta d'una nena que es diu Paula, però no puc llegir el que em demana per Nadal! Hauré ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
IdiomaAjudeu-me! Tinc una emergència nadalenca! Acabo de rebre una carta d'una nena que es diu Paula, però no puc llegir el que em demana per Nadal!Un llibre amb 5 regals de Nadal per obrir. 

Ajudeu-me! Tinc una emergència nadalenca! Acabo de rebre una carta d'una nena que es diu Paula, però no puc llegir el que em demana per Nadal! Hauré de demanar ajuda a tots els meus amics i col·laboradors. Si no trobo el regal perfecte, serà una catàstrofe! 

El Pare Noel té una emergència nadalenca! Ajuda'l a trobar el regal perfecte per a la Paula. Un llibre amb 5 regals de Nadal per obrir.