Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El designi de Déu (Itinerari bíblic)

de Diétrich, Suzanne / Soler, Christine
El designi de Déu (Itinerari bíblic)

El designi de Déu (Itinerari bíblic)

El designi de Déu (Itinerari bíblic)

de Diétrich, Suzanne / Soler, Christine
17,80€
Disponible

Suzanne de Diétrich ens ofereix un recorregut a través de la Bíblia per demostrar que la llibertat humana culmina amb la victòria de Déu.La Bíblia és un fragment d’història humana, però és al mateix temps el llibre dels actes de Déu. D’aquesta doble identitat, l’autora s’esforça a fer-ne ressorgir...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Suzanne de Diétrich ens ofereix un recorregut a través de la Bíblia per demostrar que la llibertat humana culmina amb la victòria de Déu.


La Bíblia és un fragment d’història humana, però és al mateix temps el llibre dels actes de Déu. D’aquesta doble identitat, l’autora s’esforça a fer-ne ressorgir la coherència que ens porta «a la cruïlla on Déu ens retroba en Jesucrist». L’itinerari escollit està guarnit d’etapes on resten encara les petjades d’un viatge recorregut i figuren ja els signes de la destinació. De la Creació a l’Apocalipsi, de la visió del Paradís perdut a la de la Ciutat de Déu, l’autora ens duu a través de la Bíblia i fins a l’epíleg, en el qual el gran drama de la llibertat humana culmina amb la victòria de Déu.


Suzanne de Diétrich va néixer a Niederbronn-les-Bains (Alsàcia) en 1891. Enginyera de formació i de confessió protestant, destaca des de mitjans dels anys trenta i fins els anys setanta del segle XX per la seva recerca bíblica amb vocació missionera i de gran profunditat ecumènica. Els seus treballs han tingut un gran ressò, també en l’àmbit catòlic. L’any 1950 és promoguda a doctora honoris causa per la Facultat de Teologia protestant de Montpellier, en tant que teòloga laica. Va morir en 1981 a Estrasburg desprès d’haver dedicat tota la seva vida als estudis bíblics.