Cesta de la compra

No escriuré la teva història

Autor Laia Fàbregas

Editorial EDITORIAL EMPURIES

No escriuré la teva història
-5% dto.    17,90€
17,00€
Ahorra 0,89€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL EMPURIES
  • ISBN13 9788417879679
  • ISBN10 8417879676
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 280
  • Colección Empúries Narrativa #573
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

No escriuré la teva història

Autor Laia Fàbregas

Editorial EDITORIAL EMPURIES

-5% dto.    17,90€
17,00€
Ahorra 0,89€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Una saga familiar atípica a l’Amèrica més desconeguda

Quan en Dylan recupera el coneixement a la vora d’una carretera del desert californià, després d’un accident de moto, no sap què li ha passat, ni per què va descalç ni on és la Sarah, la noia que anava amb ell. Tampoc sospita que les respostes a aquestes preguntes tenen l’origen gairebé cent anys enrere, en una granja d’Oklahoma... No escriuré la teva història abraça tres generacions de la família Pont, des dels anys vint del segle passat fins a poc abans de la crisi del coronavirus, i els conflictes i les circumstàncies dramàtiques que els toca viure, que marquen, en l’actualitat, el retrobament tens i elèctric entre l’últim descendent, en Dylan, i la seva mare. 

 

L’esperada quarta novel·la de Laia Fàbregas ens transporta a una Amèrica desconeguda i insòlita, en bona part a la ribera de l’immens i enigmàtic llac interior de Califòrnia, el Salton Sea: inexistent a començament de segle vint, un paradís al desert als anys seixanta i avui un lloc gairebé apocalíptic. I ens narra dos viatges oposats, el dels Pont des d’Oklahoma fins a Califòrnia buscant un futur i el d’en Dylan cap al seu passat, per descobrir qui és. Dos viatges que col·lideixen en la història dramàtica d’una dona complexa i singular, la inoblidable Patsy Pont.

 

Biografía del autor
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Entre el 1997 i el 2008 va viure a Holanda on va estudiar gestió cultural a la Universitat Erasmus de Rotterdam i va treballar en diferents empreses holandeses i multinacionals del sector de la banca (Rabobank), la consultoria d'organització (Ordina) i el sector públic (Policia d’Amsterdam).  El 2008 va debutar amb la novel·la La nena dels nou dits, escrita originalment en neerlandès i traduïda després al català (Columna), castellà (El Aleph) i cinc llengües més. El 2010 va publicar La Llista (Amsterdam), que també es va editar en castellà (Landen, Alfaguara) i en neerlandès, francès i anglès. El 2013 va publicar Dies de cel groc (Amsterdam) en català i neerlandès. No escriuré la teva història és la seva quarta novel·la. Des del 2012 imparteix classes d’Escriptura creativa al Laboratori de Lletres. Al 2014 va esdevenir codirectora de l’escola. Des del 2019 és directora del Màster en Creació Literària del Laboratori de Lletres.

Más libros de Laia Fàbregas